• Ακολουθήστε μας
Η τέχνη της καλοπέρασης
The Wilbury
Λεωφόρος Κηφισίας 238-240, Κηφισιά

Η τέχνη της καλοπέρασης

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Η φιλοσοφία της gastropub έρχεται από την Αγγλία, μια αυθεντική εκδοχή που στεγάζεται στην Κηφισιά θα σας παρουσιάσουμε σήμερα.

Το "The Wilbury" κουβαλά λοιπόν βρετανική κουλτούρα, ανοίγει από το πρωί κι εκεί θα απολαύσετε εξαιρετικά brunch, καφέ, φαγητό μέχρι και cocktails. Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο και το μέταλλο το στιλ απλό όμως και άκρως ενδιαφέρον, όπως ακριβώς και οι κλασσικές ποπ και ροκ επιτυχίες που ακούγονται.

Αν βρεθείτε πρωί επιλέξτε αγγλικό πρωινό ή brunch, ενώ και ο κατάλογος των ροφημάτων θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Όμως τα ακόμα καλύτερα υπάρχουν στα κυρίως πιάτα, burger, σολομός με κινόα και σάλτσα πορτοκάλι, πανσέτα με σος μπαλσάμικο και φυσικά όπως κάθε gastropub που σέβεται τον τίτλο του fish & chips! Όμως και στην κάβα θ' ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες μπύρες, ψαγμένα τζιν και ουίσκι. Το "The Wilbury" φτιάχτηκε με σκοπό οι επισκέπτες να περνάνε καλά και νομίζω πως το πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο.

The Wilbury

Λεωφόρος Κηφισίας 238-240, Κέντρο Μελά, Κηφισιά
Τηλ. 2108089454
Δευτέρα- Σάββατο: 09.00-00.00, Κυριακή: 10.00-00.00
Brunch μέχρι τις 18.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.