• Ακολουθήστε μας
Αυτά που πάνε παντού
Τα Κακά Παιδιά
Αριστοτέλους 70, Δραπετσώνα

Αυτά που πάνε παντού

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Θα το βρεις εύκολα αφού είναι σε κεντρικό σημείο και 5 λεπτά, από τον Άγιο Διονύση στον Πειραιά. Ο χώρος καλοφτιαγμένος και γουστόζικος, το μενού σε κοινή θέα, γραμμένο σ' έναν μαυροπίνακα.

Εμείς καθίσαμε στην υπέροχη αυλή, μιας και ο καιρός ακόμα το επιτρέπει. Η εξυπηρέτηση καλή και διακριτική. Μας έφεραν παξιμαδάκια λάδι κι ελιές, το αναφέρω γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα όσους εστιάζουν στα ελληνικά προϊόντα και την παραδοσιακή μας διατροφική κουλτούρα.

Πιάτα περιορισμένα όμως ικανά να ικανοποιήσουν τις ορέξεις όσων εκτιμούν το κρέας, τα θαλασσινά ή και κάτι πιο ελαφρύ. Έμαθα πως πάντα υπάρχει και το μαγειρευτό της ημέρας.

Αρκετά προσεγμένο το χύμα κρασί τους, ούζο Χιώτικο και τσίπουρο Θεσσαλικό μικρή γκάμα, από αξιόλογες όμως, μπίρες.

Περάσαμε όμορφα με κόστος 15€ περίπου κατ' άτομο. Μόλις χειμωνιάζει λιγάκι, θα ξαναπάμε να δούμε και τη σάλα κάποιο Παρασκευοσαββάτο βράδυ ή Κυριακή μεσημέρι, θα 'χει και ζωντανή μουσική μας ενημέρωσαν!

Τα Κακά Παιδιά

Αριστοτέλους 70, Δραπετσώνα τηλ: 210 4614355
Τρίτη - Σάββατο 14:00 - 00:30
Κυριακή 13:30 - 00:00
Δευτέρα Κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.