• Ακολουθήστε μας
Τα παιδιά ανακαλυπτουν το φωταέριο
Τα παιδιά ανακαλυπτουν το Μουσειο
Πειραιώς 100, Αθήνα
Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Τεχνόπολις

Τα παιδιά ανακαλυπτουν το φωταέριο

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ένα μοναδικό κυριακάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά του δημοτικού και τις οικογένειές τους διεξάγεται στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.
Με την παρότρυνση ενός μουσειοπαιδαγωγού και τη συμμετοχή των γονιών τους, τα παιδιά κάνουν μια περιήγηση στους χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, μέσα από παιχνίδια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Ακολουθούν τη γραμμή παραγωγής του φωταερίου και γνωρίζουν την ιστορία και τη λειτουργία του παλαιού εργοστασίου.
Με βασικά εργαλεία τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τη μνήμη και την παρατηρητικότητα, τα παιδιά ανακαλύπτουν τα μυστικά ενός εργοστασίου φωταερίου. Αντιστοιχίζουν τις συσκευές που λειτουργούσαν με φωταέριο με σύγχρονες οικιακές συσκευές. Ένα ταξίδι στο χρόνο, μια συναρπαστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους!
Το Red Umbrella πήγε εκεί με τα παιδιά την προηγούμενη Κυριακή που ξεκίνησε το πρόγραμμα και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Τα παιδιά ανακαλυπτουν το Μουσειο

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Κρατήσεις: 2103475535 2103475518
Ώρα:11.00 στο καφέ της Τεχνόπολης
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είσοδος: 6€ παιδιά, 4€ συνοδοί
25 άτομα ανά ομάδα
μαζί με συνοδούς
Ημερομηνίες:
17,31 Μαρτίου
7,14,21,28 Απριλίου
12,19,26 Μαΐου

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.