• Ακολουθήστε μας
Ροκάδες μαρινάτοι
RockFellas
Mαρίνα Zέας, Πειραιάς

Ροκάδες μαρινάτοι

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Στον Πειραιά υπήρξαν στο παρελθόν ροκάδικα που μπορούν να θεωρηθούν διαχρονικές αξίες διασκέδασης. Οι ανακατατάξεις όμως της τελευταίας δεκαετίας στη νυχτερινή ζωή της πόλης, άφησαν για μεγάλο διάστημα "ξεκρέμαστους” τους φίλους του είδους.
Αυτό το κενό φιλοδοξούσε να καλύψει το RockFellas, ένα πολύ στιλάτο μπαρ που έκανε την ανατροπή ανοίγοντας στη Μαρίνα Ζέας. Όχι όμως εκεί που φαντάζεσαι αλλά κάπου απόμερα, στον παράδρομο που με τίποτα δεν το πιάνει το μάτι σου πίσω από όλα τα (πρώην) μοδάτα μπαρ και καφέ της μαρίνας.
Σήμερα μετά από ενάμιση χρόνο λειτουργίας τολμώ να χαρακτηρίσω το RockFellas ως άξιο συνεχιστή της Πειραϊκής ροκ κουλτούρας. Ζεστή φιλική ατμόσφαιρα και ποτά σε τιμές που δεν θα χρειαστεί να πνίξεις την επιθυμία σου για μια δεύτερη ή τρίτη γύρα.
Επισκεφτείτε το, κατά προτίμηση, μια καθημερινή και απολαύστε το ποτό σας στους σούπερ αναπαυτικούς καναπέδες. Αν πάλι προτιμάτε να βρίσκεστε εκεί που γίνεται πάντα ο χαμός επιλέξτε Σαββατοκύριακο και αν είστε τυχεροί εξασφαλίστε ένα σκαμπό, γιατί με την ατμόσφαιρα που υπάρχει και τις φάτσες που κυκλοφορούν δεν σας βλέπω να ξεκολλάτε εύκολα…

RockFellas

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς
Tηλ. 2104184440
Τρι - Παρ: 19:00- 3:00
Σαβ - Κυρ: 12:00 - 3:00

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.