• Ακολουθήστε μας
Μπακαλιαροκαταστάσεις
fish & chips Athens
Χρυσοσπηλιωτίσσης 8, Αθήνα

Μπακαλιαροκαταστάσεις

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί το Brexit να σε έχει συγκλονίσει όμως κάποιες αξίες θα συνεχίζουν να συγκινούν και στο μέλλον. Ίσως σε λίγους μήνες να χρειαστείς διαβατήριο και βίζα για να απολαύσεις το αγαπημένο σου παραδοσιακό street food της Αγγλίας, fish & chips, όμως αυτό δεν πρέπει πια να σε απασχολεί!

Εμείς ξετρυπώσαμε ένα ακόμα στέκι ιδανικό για reunion τέκνων που σπούδασαν στη Γηραιά Αλβιώνα, εκεί που έμαθαν να γεύονται το τιμημένο πιάτο της εργατικής τάξης του 19ου αιώνα. Το "fish & chips Athens" είναι ένα έντιμο ταχυφαγείο που ειδικεύεται σε αυτό που πρεσβεύει. Εκεί θα βρεις νόστιμο ψάρι πανέ με πατάτα που δεν είναι προτηγανισμένη. Το προσφέρουν σε πιάτο, σε χωνί, σε burger, στο τυλίγουν ακόμα και ως σουβλάκι! Διαθέτουν ακόμα και μια νοστιμότατη σος.

Το "fish & chips Athens" μας κέρδισε με τις γεύσεις του, όμως θα προσδοκούσαμε κάτι καλύτερο γύρω από τις τιμές του, μιας και ένα κλασικό πιάτο δεν θα σας στοιχίσει λιγότερο από 6,5€.

fish & chips Athens

Χρυσοσπηλιωτίσσης 8, Αθήνα τηλ: 2103237008
Δευτέρα & Τετάρτη 11:00 - 17:00.
Τρίτη & Πέμπτη 11:00 - 18:00
Παρασκευή & Σάββατο 11:00 - 02:00
Κυριακή κλειστά.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.