• Ακολουθήστε μας
Χαλαρά στη Μαρίνα
Skipper's
Μαρίνα Αλίμου

Χαλαρά στη Μαρίνα

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Όταν τη δεκαετία των 90' άλλοι σενιαριζόντουσαν για τη βραδινή τους έξοδο κάποιοι φορούσαμε βερμούδες και σαλβάρια. Κατεβαίναμε μεν στην παραλιακή όμως δεν καθόμασταν να φάμε το χρόνο μας στο μποτιλιάρισμα μέχρι τη Γλυφάδα και τη Βούλα γιατί κάπου εκεί στο ύψος του Καλαμακίου στρίβαμε δεξιά στο βενζινάδικο της Shell προς τη μαρίνα.

Το μικρό μας μυστικό ονομαζόταν Skippers και είχε μια μοναδική αίσθηση απόδρασης από τη βαβούρα αλλά και τη γυφτογκλαμουριά της εποχής. Ευτυχώς τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν το είχε ποτέ επιλέξει για το άρθρο "28 στέκια της πόλης που πρέπει να επισκεφθείς πριν πάθεις κύρωση του ¨Ηπατος" κι έτσι αν και έγινε αρκετά δημοφιλές τα επόμενα χρόνια διατήρησε το χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του ως σήμερα.

Σε αυτά τα στοιχεία πέρα από την χαλαρή διάθεση και τη διαφορετικότητα των θαμώνων, έχουμε φυσικά να προσθέσουμε την σταθερά πολύ μέτρια εξυπηρέτηση, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και πίσω από τον μπουφέ.

Αν και η προ δεκαετίας ανακαίνιση αλλοίωσε λίγο το προφίλ του του το Skipper's παραμένει για μένα αγαπημένος προορισμός απόδρασης για καφεδάκι, ποτάκι αλλά και πρόχειρου μεσημεριανού γεύματος με αξιόλογες αν και περιορισμένες επιλογές ημέρας.

όσο ο καιρός παραμένει ψυχρός προτείνω ποτάκι στον μικρό κλειστό χώρο που δίνει την αίσθηση καραβίσιου σαλονιού χωρίς όμως να κουνάει!!!

Skipper's

Μαρίνα Αλίμου, Άλιμος, τηλ: 2109880282

Ανοιχτά κάθε μέρα 9:00 π.μ. - 3:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.