• Ακολουθήστε μας
Οργανωθείτε με στυλ
nutrINsider

Οργανωθείτε με στυλ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σήμερα, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα, σας προτείνω μια απλή πολυτέλεια, ικανή να "φορεθεί" στο smartphone ή το tablet και να απλοποιήσει την καθημερινότητά σας.
Αναφέρομαι στην εφαρμογή nutrINsider που ανακάλυψα πρόσφατα και με λίγα λόγια φέρνει όλα τα σουπερμάρκετ στην οθόνη σας. Βρίσκεις στο λεπτό τα κοντινά υποκαταστήματα όλων των αλυσίδων όπου κι αν βρίσκεσαι, φτιάχνεις πανεύκολα λίστες αγορών με ποικίλους τρόπους ακόμα και σκανάροντας τις άδειες συσκευασίες πριν καταλήξουν στον κάδο. Παρέχει συνταγές που προσφέρουν λύσεις στον καθημερινό μπελά του τι μαγειρεύουμε ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού τα υλικά προστίθενται στη λίστα αγορών μας.
Μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο app φτιαγμένο από Έλληνες αποφασισμένους να μας εκπλήξουν ευχάριστα, αφού σύντομα, όπως μας είπαν, το σκανάρισμα θα εμφανίζει λεπτομερή περιγραφή για κάθε προϊόν και συντομα όλες τις ισχύουσες προσφορές που παρέχει η αγορά.
Είναι πραγματικά απλό στη χρήση και φυσικά το κατεβάζεις εντελώς δωρεάν!
 

nutrINsider
Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.