• Ακολουθήστε μας
Σκιές και μύθοι
Ο Κυνηγός και το Άσπρο Ελάφι
Πλατεία Καρύτση 5, Αθήνα,
Μυθολόγιο

Σκιές και μύθοι

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Οι Πασχαλινές διακοπές πέρασαν στην ιστορία και πριν τα παιδιά επιστρέψουν σχολείο θεωρήσαμε ως ικανή επανένταξη μια δραστηριότητα αφήγησης παραμυθιού.

Επιλέξαμε το "Μυθολόγιο” στην Πλατεία Καρύτση που παρουσιάζει  το παραμύθι “Ο Κυνηγός και το Άσπρο Ελάφι”, μια ιστορία που πέρα από την γλαφυρή περιγραφή ζωντανεύει ακόμα περισσότερο  με φιγούρες του θεάτρου σκιών. Με πολύ απλά μέσα, όπως χαρτόνια, ξύλα, πανί, και ασφαλώς την ανθρώπινη φωνή και παρουσία, τα παιδιά μαγεύτηκαν από την ιστορία.

Όμως το καλύτερο γι αυτά ήρθε στο τέλος, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους φιγούρες από χαρτόνι δημιουργώντας τις δικές τους ιστορίες!

Το παραδοσιακό παραμύθι από τον Καύκασο "Ο Κυνηγός και το Άσπρο Ελάφι” περιμένουν τους μικρούς φίλους και αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου για μια τελευταία παρουσίαση, αξίζει την προσοχή σας!

Ο Κυνηγός και το Άσπρο Ελάφι

25 Απριλίου 2015

Για παιδιά όλων των ηλικιών.
Μυθολόγιο
Πλατεία Καρύτση 5, Αθήνα,
1ος Όροφος (προσοχή, οχι Οδός Καρύτση!)
Ώρα έναρξης: 19:00
Δημιουργία, επιμέλεια και αφήγηση: Μάνια Μαράτου
7 ευρώ το παιδί (οι ενήλικοι που συνοδεύουν δεν πληρώνουν)
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 6974598242

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.