• Ακολουθήστε μας
Το αυθεντικό
Σουβλάκι Ο Κώστας
Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2, Μοναστηράκι

Το αυθεντικό

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Είναι φανατικός αεκτζής και φτιάχνει το καλύτερο παραδοσιακό σουβλάκι στην πόλη. Αν και έχει πλέον μεγαλώσει η συνταγή της επιτυχίας του παραμένει αναλλοίωτη, όμως δεν αξίζει να τον ταλαιπωρείται με παράλογες απαιτήσεις, αφού όλα εξ αρχής είναι ξεκάθαρα, ένα σουβλάκι στο χέρι ή μια μερίδα σε αλουμινένιο πιατάκι προσφέρει στο πιστό του κοινό εδώ και πολλά χρόνια.

Το σουβλάκι του Κώστα περιέχει κορυφαίο άπαχο κρέας και νοστιμότατες φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι, αλατοπίπερο και μια μοναδική κόκκινη σάλτσα που μόνο στα σουβλατζίδικα της Κέρκυρας έχουμε ξανασυναντήσει.

Το τυλιχτό του δεν είναι πολύ μεγάλο οπότε να πάρετε τουλάχιστον δύο για να μην ξαναστηθείτε στην ουρά, κόστος 2,20€ έκαστο .Η μερίδα περιέχει 2 μπιφτέκια, 2 καλαμάκια, πίτες, πατάτες και πιπεριές με σάλτσα από πάνω, στα 8€.

Ο κυρ Κώστας βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης (αν βρεθείτε σήμερα εκεί ανάψτε κι ένα κεράκι γιατί γιορτάζει) και λειτουργεί από το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα μόνο τις καθημερινές!

Σουβλάκι Ο Κώστας

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2, Μοναστηράκι, τηλ.: 2103232971
Καθημερινές 10:00 με 18:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.