• Ακολουθήστε μας
Ο υπερήρωας αλλιώς
Λόγκαν / Logan

Ο υπερήρωας αλλιώς

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σπάνια παρουσιάζουμε σε αυτές τις προτάσεις ταινίες με υπερήρωες όμως η εποχή ακι η χαλαρή διάθεση σε όλα τα επίπεδα θεωρούμε οτι το επιτρέπει!

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ γράφει τον επίλογο της κινηματογραφικής μυθολογίας του Γούλβεριν προτάσσοντας έμια εντελός διαφορετική οπτική σε αυτόν τον ελεγειακό επίλογο.

Κρυμμένος κάπου στα σύνορα του Μεξικού, ο Λόγκαν φροντίζει τον βαριά άρρωστο καθηγητή Εξέβιερ. Αλλά η απόπειρά του να μείνει στην αφάνεια θα αποδειχτεί μάταια όταν συναντήσει ένα μεταλλαγμένο κορίτσι και μια στρατιά μισθοφόρων που το κυνηγάει.

Ο Λόγκαν οριοθετεί τα πάθη και τα κατορθώματα, όσο και τους χαρακτήρες, σε ανθρώπινη διάσταση. Αυτό από μόνο του αποτελέι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσέγγιση για τις μελλοντικές παραγωγές του είδους.

Λόγκαν / Logan

Aμερικάνικη περιπέτεια 2017
Διάρκεια: 137'
Σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ
Με τους: Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ντάφνι Κιν, Μπόιντ Χόλμπρουκ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.