• Ακολουθήστε μας
Πέριξ της Βικτώριας
Ουζερί του Λάκη
Ελπίδος 16, Πλατεία Βικτωρίας

Πέριξ της Βικτώριας

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Χωμένο σε μία πάροδο της πλατείας Βικτωρίας, μακριά από το κακό μάτι είναι ένα ουζερί (έτσι το ονομάζει ο ίδιος) «Το ουζερί του Λάκη». Για αυτό το ουζερί έχουν γράψει πολλοί αλλά εμείς που πηγαίνουμε συχνά, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι διαχρονικά έχει παραμείνει μία σταθερή αξία για φαγητό στη περιοχή.

Το ατού του μαγαζιού είναι οι ιδιοκτήτες που ξέρουν τη δουλειά τους. Αυτό σημαίνει άψογη και φιλική εξυπηρέτηση, προσεγμένες πρώτες ύλες επιλεγμένες καθημερινά, και η κορωνίδα όλων η τέλεια προετοιμασία.
Ότι και να ζητήσεις είναι φρέσκο και καλό - φτιαγμένο.

Εμείς ζητήσαμε τα θραψαλάκια τα τηγανητά. Η τέχνη του τηγανιού της οικοδέσποινας είναι άφταστη. Τηγανητές πατάτες με ωραίο χρυσαφί χρώμα, βραστά λαχανικά (μπρόκολο, κουνουπίδι, χόρτα κολοκυθάκια και παντζάρι) που κρατούσαν στο δόντι. Κάτι που δεν το συναντάς αλλού το αχνιστό σαλάχι, με καυτερή πιπεριά που αντί να σε καίει του προσθέτει μία γλύκα που γλύφεις το πιάτο. Και τώρα ερχόμαστε να συναντήσουμε τη δημιουργικότητα της οικοδέσποινας. Ορτσίνια Ιμάμ. Τα ορτσίνια είναι μικρά ψαράκια που μοιάζουν με κολιούς. Τα μαγειρεύει με τη κλασικά συνταγή του ιμάμ. Με τις μελιτζάνες το κρεμμύδι λίγο σκόρδο και μία δόση μπούκοβο. Βουτάς το ψωμί στη σαλτσούλα, ακόμα και αν είσαι σε δίαιτα. Το γεύμα συνοδεύτηκε από κρασί ροζέ χύμα. Εύγευστη επιλογή του ιδιοκτήτη. Σταματήσαμε εδώ γιατί κάποιο από εμάς κάνουν και δίαιτα. Μας τράταραν γλυκό με γεύση λεμόνι. Για όλα αυτά πληρώσαμε 40€.

Διαγωνισμός: 

Στο μαγαζί νιώθεις σαν να είσαι με τη παρέα σου αφού όλοι σχεδόν οι θαμώνες είναι γνωστοί του ιδιοκτήτη. Οπότε όταν θα πάτε , θα κολλήσετε και εσείς όπως και εμείς.
Και για να βοηθήσουμε, ένα τραπέζι για δύο αξίας έως 40 ευρώ από εμάς για κάποιον από εσάς! Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Ουζερί του Λάκη

Ελπίδος 16, Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 210 8213776
Ανοικτό καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ (12:00- 01:00), εκτός από τις Κυριακές που είναι μόνο το μεσημέρι (12:00 – 18:00).

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.