• Ακολουθήστε μας
Μικροί Ολυμπιονίκες
Summer Camp 2015 Εθνικού Γ.Σ.
Βασ. Όλγας 6, Αθήνα

Μικροί Ολυμπιονίκες

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Όσες και όσοι παρακολουθείτε συστηματικά τις προτάσεις μας θα ξαφνιαστείτε, γιατί πάντα φροντίζουμε να μην "κολλάμε" πράγματα με κοινά χαρακτηριστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι γονείς όμως του team, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ανάγκες κάθε οικογένειας που θέλει να προσφέρει στα παιδιά δημιουργική απασχόληση τώρα που τα σχολεία κλείνουν, επιμείναμε να αφήσουμε στην άκρη τον κανόνα της ποικιλομορφίας των προτάσεων για καθαρά χρηστικούς και  ρεαλιστικούς λόγους.

Έτσι σήμερα θα μιλήσουμε για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα άθλησης για παιδιά στον μοναδικό χώρο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο, αυτόν που βλέπουμε στ' αριστερά μας όταν ανεβαίνουμε την Αρδηττού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 6 ως 13 ετών και σκοπό έχει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία μέσα από την άθληση και το παιχνίδι. Τα παιδιά θα γνωρίσουν Ολυμπιακά αθλήματα όπως  Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Στίβος, Τζούντο, Τοξοβολία, Ξιφασκία, Πυγμαχία και Ελληνορωμαϊκή πάλη.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 7 εβδομάδων, από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2015 και χωρίζεται σε 4 χρονικές περιόδους. Μια ιδανική λύση για τα άχαρα πρωινά του καλοκαιριού στην πόλη αλλά και μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά ώστε να γνωρίσουν βαθύτερα τα ιδανικά που προάγει ο αθλητισμός από τους ανθρώπους ενός από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας.

Summer Camp 2015 Εθνικού Γ.Σ.

Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος

Βασ. Όλγας 6, Αθήνα, απέναντι από το Ζάππειο, τηλ. 210-9231039
Για παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών
Δευτέρα ως Παρασκευή 7:30 - 16:00
Από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2015, χωρισμένο σε 4 περιόδους:
1η περίοδος: 15 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου
2η περίοδος: 29 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου
3η περίοδος: 13 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου
4η περίοδος: 27 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου
Συμμετοχή ανά εβδομάδα 80€
Συμμετοχή ανά περίοδο 150€
On line αιτήσεις συμμετοχής εδώ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.