• Ακολουθήστε μας
Bella Ciao
Ciao Italia
Λεωφόρος Συγγρού 133, Αγ. Σώστης

Bella Ciao

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Το λάτρεψα στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 όταν το ανελέητο ξενύχτι αποτελούσε την πεμπτουσία της ύπαρξής μου. Το λησμόνησα σε σημείο να αγνοώ πλήρως την ύπαρξή του στα μέσα της δεκαετίας που ακολούθησε όταν επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μ' έφεραν στον ...ίσιο δρόμο της ζωής.

Είναι το Ciao Italia, ευρύτερα γνωστό ως σκέτο Ciao στο Παγκράτι. Αποτελεί τον πρωτοπόρο της All Day εστίασης. Προσφέρει ροφήματα και γλυκά και σνακ, σάντουιτς, σαλάτες, μακαρονάδες και φανταστικές πίτσες ενώ είναι μια χαρά για ένα χαλαρό καθιστό ποτό ή μπυρίτσα.

Ο λόγος που το είχα λατρέψει όπως προανέφερα ήταν η after εκδοχή του μιας και λειτουργεί 24 ώρες 365 ημέρες το χρόνο. Βρίσκεται σταθερά στις προτιμήσεις του ξενύχτη για πάνω από 3 δεκαετίες.

Ως κάτοικος νοτίων προαστίων βρέθηκα μετά από χρόνια στο νεότερο Ciao στη Συγγρού δίπλα στον Άγιο Σώστη. Αν και το επισκέπτομαι πλέον πιο φυσιολογικές ώρες, διαπίστωσα με χαρά πως οι πίτσες του παραμένουν κορυφαίες ενώ τα παιδιά μου λάτρεψαν το ανάμεικτο κρουασάν.

Ο χώρος του νεότερο Ciao Italia μπορεί να μην έχει τη (νοσταλγική ίσως) γοητεία του Παγκρατίου, όμως είναι πεντακάθαρος και προσεγμένος, πράγμα δύσκολο για μαγαζί 24ωρης λειτουργίας.

Κάνω ειδική αναφορά στα παιδιά που εξυπηρετούν πάντα με ένα γεμάτο και φωτεινό χαμόγελο, ανταποδώστε το κι εσείς γιατί το αξίζουν!

Ciao Italia

Λεωφόρος Συγγρού 133, Αγ. Σώστης

τηλ.:210 9374548

Ανοιχτά 24x7

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.