• Ακολουθήστε μας
Επιτραπέζια με …IQ
MENSA

Επιτραπέζια με …IQ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα σας έχουμε την καλύτερη ιδέα για τα κρύα βράδια του χειμώνα.
Μαζευτείτε με φίλους σας σε κάποιο σπίτι και παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεχάσει να παίζουμε αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εάν το δοκιμάσετε θα διασκεδάσετε πραγματικά.

Τα κλασσικά επιτραπέζια είναι σε όλους λίγο πολύ γνωστά αλλά ταυτόχρονα είναι και ξεπερασμένα. Εμείς σας προτείνουμε ένα εξαιρετικό σύγχρονο παιχνίδι το MENSA.

Αποτελείται από πλακίδια και ταμπλό και συνοδεύεται από απλές οδηγίες, στα ελληνικά.     Τοποθετείτε τα πλακίδια πάνω στο ταμπλό, προσπαθώντας τα χρωματιστά σύμβολά τους να σχηματίζουν με τα ήδη κατεβασμένα όσο γίνεται πιο μεγάλες ευθείες. Βαθμολογείτε τις ευθείες αυτές και σημειώνετε την τιμή στο πίνακα βαθμολογίας.
Προσοχή όμως! Το χρώμα που βρίσκεται πιο πίσω στο τέλος του παιχνιδιού καθορίζει και το τελικό σας σκορ!
Ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι λογικής και στρατηγικής, που θα λατρέψετε.

Διαγωνισμός: 

Και επειδή τα μέλη του Red Umbrella έχουν υψηλό IQ, σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα MENSA που εξασφαλίσαμε για εσάς απλώς πατώντας εδώ και δηλώνοντας συμμετοχή για την κλήρωση.
Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

MENSA

Για 2-4 Ενήλικες και παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω.
Μέση διάρκεια 30-45 λεπτά.
Τιμή 19,99€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.