• Ακολουθήστε μας
Τα έχει όλα και συμφέρει
Παιδική Χαρά Αγίας Σκέπης
Λεωφ. Ποσειδώνος (Ορφέως & Ιωάννου Φιξ & Μωραϊτίνη), Παλαιό Φάληρο

Τα έχει όλα και συμφέρει

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Μια απίστευτη Παιδική Χαρά ανακαλύψαμε πριν λίγες ημέρες και σπεύδω να σας τη μαρτυρήσω τώρα που είναι ημέρες χωρίς σχολείο για τα παιδιά.

Η Παιδική Χαρά Αγίας Σκέπης βρίσκεται δίπλα στο κλειστό Taekwon - do Παλαιού Φαλήρου ακριβώς μετά τα πολύ-σινεμά της γνωστής αλυσίδας. Η πρόσβαση με τραμ ή λεωφορείο είναι εύκολη όμως και στο παρκάρισμα δεν θα αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία, ακόμα και τα πρωινά της Κυριακής.

Ο χώρος είναι μεγάλος, περίπου 12 στρέμματα, και οι εγκαταστάσεις των παιχνιδιών είναι ολοκαίνουριες με ειδικό προστατευτικό στο δάπεδο. Είναι περιφραγμένη, όμως οι 3 πόρτες που υπάρχουν απαιτούν μια κάποια εγρήγορση από πλευράς των γονιών. Υπάρχει χώρος για να κάθονται οι συνοδοί, διαθέτει ηλεκτροφωτισμό, πεντακάθαρες τουαλέτες και ασφαλώς φύλακα. Έχει δέντρα, έκταση ελεύθερη για μπάλα και διαδρομές για ποδήλατο. Επίσης είναι όλα σε ένα επίπεδο και αποτελεί πρότυπο Παιδότοπο και για ΑμεΑ.

Καλή σας διασκέδαση!!!

Παιδική Χαρά Αγίας Σκέπης

Πρότυπος Παιδότοπος και για ΑμεΑ
Λεωφ. Πoσειδώνος (Ορφέως & Ιωάννου Φιξ & Μωραϊτίνη), Παλαιό Φάληρο

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
Parking
+Free
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.