• Ακολουθήστε μας
Σύγχρονο και κλασικό
Park Your Cinema
Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Σύγχρονο και κλασικό

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Μπορεί το τετραήμερο της Metamorphosis να τελείωσε όμως Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος καλόμαθε κοινό και διοργανωτές κι έτσι στήνονται νέες ευκαιρίες συνάντησης.

Αυτή τη φορά η ιδέα έχει να κάνει με τον κλασικό κινηματογράφο, και όταν λέμε κλασικό το εννοούμε πέρα ως πέρα αφού το υπαίθριο σινεμά θα στήνεται κάθε Παρασκευή βράδυ. H εκδήλωση έχει τον τίτλο Το Park Your Cinema περιλαμβάνει προβολή κλασικών ταινιών με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Στην εναρκτήρια βραδιά της περασμένης Παρασκευής είδαμε τη σατιρική ταινία "Σούπα Πάπιας" των αδελφών Μαρξ(1933), την ανελέητη σάτιρα των αδελφών Μαρξ και θα συνεχιστεί  στις 15/7 με «Τα Ταξίδια του Σάλιβαν» του Πρέστον Στάρτζες.

Σε γενικές γραμμές οι  ταινίες που θα προβληθούν χρονολογούνται από τη δεκαετία του '30 μέχρι τις αρχές του 1970, ο χώρος τον προβολών δεν είναι καθορισμένος, γιατί η έκταση του πάρκου διαθέτει αρκετές τοποθεσίες για να τοποθετηθεί ένα υπαίθριο σινεμά και αυτό άλλωστε είναι το εξίσου δελεαστικό σε αυτή μας την πρόταση!

Park Your Cinema

Κάθε Παρασκευή βράδυ
Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες: 216 8091001-2-3
Δωρεάν πρόσβαση με το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας).
Δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.