• Ακολουθήστε μας
Σαν παλιό μαγέρικο
Ανθός Γεύσεων
Ευαγγελιστρίας 96, Καλλιθέα

Σαν παλιό μαγέρικο

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πρόκειται για ένα μικρό εστιατόριο, 7 - 8 τραπέζια, με πολύ παράδοση στο ωραίο και ποιοτικό φαγητό. Ο καινούργιος του ιδιοκτήτης συνέχισε αυτό το συνδυασμό.
Αν καταφέρεις και κάνεις κράτηση, τότε έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις φαγητό μαγειρεμένο με σπιτικό τρόπο, με υλικά που μόνο στο σπίτι μας μπορεί να μπαίνουν.
Η εξυπηρέτηση γίνεται από τα 2 νέα παιδιά που είναι ευγενέστατα, γνωρίζουν τα πιάτα και βοηθούν στην επιλογή και την ποσότητα των εδεσμάτων, καθώς επίσης και στο να μη λείψει τίποτα από το τραπέζι.
Ο διάκοσμος σαν μπακάλικο ή κουτούκι με βαρέλια από κρασί και συσκευασίες λαδιού.
Ο κατάλογος είναι περιορισμένος, λίγα πιάτα αλλά καλά. Όμως πέρα από τον κατάλογο υπάρχουν και τα πιάτα ημέρας. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι σούπες. Είναι από τα λίγα εστιατόρια που σου δίνεται η ευκαιρία, ιδίως τώρα το χειμώνα, να φας μία βελουτένια σούπα.
Οι επιλογές μας ήταν σούπα από ψημένη κολοκύθα, πράσινη σαλάτα με αχλάδι και ψιλοκομμένα κομματάκια μπέικον.
Επηρεασμένοι από τις προσταγές της εποχής πήραμε ένα πιάτο με μαύρο χοίρο. Πανσέτα μαύρου χοίρου με μέλι πάπρικα και φιστίκια Αιγίνης που τη συνόδευε κριθαρότο. Τέλος πήραμε αχλάδι σε κρασί μοσχάτο με κρέμα μαστίχας. Ήπιαμε τσίπουρο. Μας κόστισε 48€ για δύο άτομα.
Θα ξαναπάω σίγουρα γιατί το φαγητό είναι εκπληκτικό, στα χνάρια του "Μαγέρικου της Νάγιας" για όσους το θυμούνται.
 

Ανθός Γεύσεων

Ευαγγελιστρίας 96, Καλλιθέα
Καθημερινά από 18.00
Σαββατοκύριακο από τις 11.00 για brunch μέχρι το βράδυ
Τηλ. 2130271631
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.