• Ακολουθήστε μας
Οι καλύτερες ιστορίες tapas
SANTA BOTELLA
Πανόρμου 115Α, Αμπελόκηποι

Οι καλύτερες ιστορίες tapas

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ένα απόγευμα βρέθηκα τυχαία στο σταθμό του μετρό της Πανόρμου. Δεν την ξέρω καλά την περιοχή και ψάχνοντας να βρω κάποιο ενδιαφέρον μέρος για να ξεκουραστώ και να πιω κάτι, βρέθηκα σε ένα στενό δρομάκι γεμάτο από μαγαζιά σαν αυτά που βρίσκεις μόνο στα νησιά. Η ατμόσφαιρα του δρόμου ήταν καταπληκτική και "θερμή", με τις παλιές προσφυγικές μονοκατοικίες της Αθήνας να έχουν μετατραπεί σε πολύ όμορφα cafe bars.
Ξεχώρισα αμέσως ένα μαγαζί στην αρχή του πεζόδρομου, το SANTA BOTELLA, που ήταν όπως έμαθα από τα πρώτα που είχαν ξεκινήσει στην περιοχή. Μου άρεσε γιατί ήταν γεμάτο από φίλους του μαγαζιού παλιούς ή καινούριους, νέους ή λιγότερο νέους, που έδειχναν να περνάνε καλά πίνοντας καφέ ή αναψυκτικά έξω στο πεζοδρόμιο και στην βεράντα. Μου άρεσε πολύ και μία παρέα που απολάμβανε την βραδιά παρέα με το σκυλάκι τους σε ένα pet friendly περιβάλλον. Εδώ ισχύει ότι στα ωραία μέρη όλοι οι καλοί χωράνε.
Καθώς νύκτωσε όλοι συνέχισαν κεφάτα με ποτό και μουσικές λάτιν, σόουλ, rock, R&B καί 60ties. Το SANTA BOTELLA δεν φημίζεται μονάχα για την καλή μουσική, τα καθαρά ποτά και τα κοκτέιλ που προσφέρει αλλά και για τα λαχταριστά του tapas (ισπανικοί μεζέδες) από ψητή πατάτα με 1,70€ έως ισπανικό καπνιστό χοιρομέρι με 3,90€.
 

SANTA BOTELLA

Πανόρμου 115Α, Αμπελόκηποι
Τηλ: 2106981032
Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ
Ποτό από 6.50€
Happy hour από 13:00 έως 21:30 (μείον 1€)
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.