• Ακολουθήστε μας
Θα σου 'ρθει λουκούμι !!
Λουκούμι
Αβησσυνίας 3, Αθήνα

Θα σου 'ρθει λουκούμι !!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κατέβεις στο κέντρο, όλες τις ώρες της ημέρας, είναι το Λουκούμι στο Μοναστηράκι και συγκεκριμένα στην πλατεία Αβησσυνίας.
Ανοίγει από το πρωί και μπορεί να ικανοποιήσει την επιθυμία σας για ένα ρόφημα, μπύρες, κρασιά και τσίπουρα από το μεσημεράκι, μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά τους. Το βράδυ οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές και τα τακτικά live concerts, σε συνδυασμό με τα “καθαρά” ποτά (+ tapas) που προσφέρει και τη μοναδική θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, χρωματίζουν μοναδικά ακόμα και την πιο καθημερινή μας έξοδο.
Πρόσεξε γιατί για να βρεις το Λουκούμι θα πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη σκάλα που θα σε φέρει ως εκεί, αυτό είναι άλλωστε και το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα στέκια της περιοχής. Η αίσθηση της ταράτσας στο έντονα αστικό και ταυτόχρονα νοσταλγικό τοπίο της περιοχής θα κερδίσουν σε δευτερόλεπτα όλες σου τις αισθήσεις, το ίδιο και οι προσιτές του τιμές!

Λουκούμι

Πλατεία Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι
Τηλ. 2103234814
Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Ποτό 5€
Μπύρα 2,5€
Κρύα πιάτα από 2€
Ροφήματα από 1,80€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.