• Ακολουθήστε μας
Θαλασσίτσα και ψαράκι
Ψαροταβέρνα Ο Φόρος
Θορικό Λαυρίου

Θαλασσίτσα και ψαράκι

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πριν μπεις στο Λαύριο από την ομώνυμη λεωφόρο υπάρχει μια μεγάλη στροφή, εκεί αν το μάτι σου κόβει θα δεις ψηλά μια ταμπέλα να γράφει "Ψαροταβέρνα ο Φόρος", όμως δρόμο για να πας δεν έχει...

Διάβασε λοιπόν τις οδηγίες προσεκτικά, μερικές δεκάδες μέτρα πιο πέρα θα δεις την περίφραξη του παλιού εργοστασίου της Γαλλικής εταιρίας, πριν τη φτάσεις κόβεις δεξιά και επιστρέφεις νοητά πίσω, έφτασες!

Ταβερνάκι με θέα τη θάλασσα και απέναντι καρφί η Μακρόνησος, το δροσερό αεράκι δεν λείπει ποτέ, η εξυπηρέτηση ταχύτατη. Σύντομα στο τραπέζι σου θα φτάσουν ποτά και πρώτα πιάτα. Το πολύ δυνατό σημείο κατά τη γνώμη μου είναι το τηγάνι και η καλή ποιότητα που διαχρονικά τους χαρακτηρίζει.

Τελευταία φορά τον επισκεφθήκαμε σε καθεστώς capital control οπότε είχαμε έντονα στο νου μας το ...control. Ουζάκι, αναψυκτικά, σαλάτα χωριάτικη, πατατούλες, γόπες, σαρδέλα, γάβρος και τα μοναδικά του αχνιστά μύδια ήταν αρκετά, (οι μερίδες ήταν αρκετά γενναίες), για να περάσουμε και οι 4 της παρέας ένα όμορφο και συνάμα γευστικό μεσημεράκι και να ξοδέψουμε το 50αρικο που νωρίτερα μας φιλοδώρησε το ΑΤΜ.

Ψαροταβέρνα Ο Φόρος

Θορικό Λαυρίου, τηλ.: 2292 028018
Δευτέρα - Κυριακή: 11:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.