• Ακολουθήστε μας
Mία προπόνηση μέχρι τέλους
Μέχρι τώρα
Αρχελάου 5, Παγκράτι
Θέατρο Skrow

Mία προπόνηση μέχρι τέλους

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Μύρισε καλοκαίρι και μπαίνοντας πλέον στο τελευταίο γύρο των περισσοτέρων θεατρικών παραστάσεων, έχουμε να σας προτείνουμε το «Μέχρι τώρα», στο θέατρο Skrow στο Παγκράτι.

Το θέμα της μπορεί να φαίνεται βαρύ αλλά σίγουρα δεν σας την προτείνουμε για να ψυχοπλακωθείτε.  Είναι μία αρκετά ανάλαφρη παράσταση για τη σχετικότητα του χρόνου. Τον χρόνο που άλλοι θεωρούν ότι περνάει αργά και άλλοι ότι περνάει πολύ γρήγορα. Και τελικά κανείς δεν μένει ικανοποιημένος.

Κεντρική ηρωίδα του «Μέχρι τώρα» είναι η Άννα, πρωταθλήτρια της κολύμβησης. Ένα κορίτσι που εκ των πραγμάτων κυνηγά την ταχύτητα. Πάσχει από μια ασθένεια  και μαθαίνει ότι θα πεθάνει.  Έτσι με τον τρόπο που ξέρει, θέλει πολύ γρήγορα και τακτικά να κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν της και με το παρόν της.
Δίπλα της βρίσκεται μία κατά κάποιο τρόπο νοσοκόμα.  Είναι μία γυναίκα τελείως διαφορετική που κοιτάζει "το διαρκές χιούμορ πίσω από τα φαινόμενα" και η οποία καταφέρνει να σταθεί με τον καλύτερο τρόπο δίπλα στην Άννα, για όσο χρειαστεί.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση που εξελίσσεται με την δομή και την όψη κινηματογραφικής ταινίας.
Η Κατερίνα Μαυρογεώργη έχει γράψει το κείμενο και παίζει στο έργο.  Η Μαρία Φιλίνη, και η Βάσια Ατταριάν  σκηνοθετούν την παράσταση, και η Νικολίτσα Ντρίζη παίζει την Άννα.

Γυναικεία υπόθεση αλλά μπορεί να ενδιαφέρει και τους άντρες, διότι κάτι κάνουν και οι άντρες για να ομορφύνουν την ζωή μίας γυναίκας.

Μέχρι τώρα

Θέατρο Skrow
Αρχελάου 5, Παγκράτι
Τηλ.: 210 7235 842
Έως 26 Μαΐου 2015
κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15
Εισιτήρια:  10€, 8€ μειωμένο - φοιτητικό, 5€ ΑΜΕΑ - ανέργων - ατέλεια

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.