• Ακολουθήστε μας
Σμαραγδένιο δάσος
SIMON MCBURNEY: "ΤHE ENCOUNTER - Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"
Συγγρού 107, Αθήνα
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Σμαραγδένιο δάσος

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Μπαίνουμε στην αίθουσα. Βρίσκουμε την θέση μας. Φοράμε τα ακουστικά μας, και μεταφερόμαστε στα υγρά βάθη του Αμαζονίου, εκεί που πήγε ο φωτογράφος Λόρεν McIntyre του National Geographic. Είμαστε στην παράσταση SIMON MCBURNEY: "ΤHE ENCOUNTER - Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

Το 1969, ο Λόρεν McIntyre ψάχνοντας για τους ανθρώπους Mayoruna χάθηκε σε ένα απομακρυσμένο μέρος του τροπικού δάσους της Βραζιλίας, ενώ σκηνές από τη ζωή του με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του McIntyre, υπενδεδυμένες με πρωτοποριακής σχεδίασης ήχο, από τους ήχους που ακούγονται στο τροπικό δάσος, μεταδίδονται απευθείας στο κοινό μέσω των ακουστικών.

Είναι μία παράσταση όπου η δύναμη της φαντασίας, αμφισβητώντας τις αντιλήψεις μας για το χρόνο, συνδέεται με την επικοινωνία και ττελικά τη δική μας συνείδηση.

SIMON MCBURNEY: "ΤHE ENCOUNTER - Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

Εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα Amazon Beaming του Petru Popescu.
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Συγγρού 107, Αθήνα
Διάρκεια: 2 ώρες (χωρίς διάλειμμα)
Κατάλληλο για θεατές 12+ με συνοδεία ενήλικα.
01 - 03 Απριλίου 2016
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 15–18–25–36–45 €
Μειωμένο ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 11–14–20–29–36 €
Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 9 – 12 – 18 – 27 – 34 €
ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5 €
Συνοδός ΑΜΕΑ: 10 €

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.