• Ακολουθήστε μας
e-Ακρόπολη στο πιάτο
Ακρόπολη Εικονική Περιήγηση
@web

e-Ακρόπολη στο πιάτο

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε με ένα κλικ από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή smartphone να βρεθείτε με μιας πάνω στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης; Να μάθετε τα πάντα για τον Παρθενώνα, να δείτε με ασύλληπτη ποιότητα εικόνας από κοντά τις Καρυάτιδες και να εξερευνήσετε τον ναό της Αθηνάς Νίκης.

Ε λοιπόν αυτό σήμερα είναι πραγματικότητα χάρη στην  εξαιρετική ψηφιακή εφαρμογή της εικονικής περιήγησης που δημιούργησε για όλους εμάς η Επιτροπή Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως. Έτσι πλέον η πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της πολιτιστικής μας  κληρονομιάς είναι ακόμα πιο προσιτή.

Εικόνες και πανοράματα υψηλής, λεπτομερείς φωτογραφικές απεικονίσεις επιλεγμένων όψεων μαζί με περιγραφικά στοιχεία θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Περιηγηθείτε από το σπίτι τώρα με τις ζέστες και μην ξεχνάτε πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη (27-28), στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ιερό Βράχο με τον ...παραδοσιακό τρόπο και εντελώς δωρεάν!

Ακρόπολη Εικονική Περιήγηση

Για να δείτε ψηφιακά την Ακρόπολη πατήστε εδώ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.