• Ακολουθήστε μας
Μαύρο απολαυστικό πρόβατο
ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
Αρριανού 31, Παγκράτι

Μαύρο απολαυστικό πρόβατο

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Συνήθως χρησιμοποιούμε την έκφραση Μαύρο Πρόβατο, για να χαρακτηρίσουμε κάποιον που ξεχωρίζει από το σωρό, όχι πάντα για καλό. Όμως αυτό το Μαύρο Πρόβατο, σίγουρα ξεχωρίζει επειδή είναι καλό.
Ο χώρος είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, η ξεχωριστή διακόσμηση είναι της Ολλανδής interior designer Λιάν Βερμέερ, το σέρβις δεν είναι καθόλου επιτηδευμένο και η ατμόσφαιρα είναι φιλική.
Και ερχόμαστε στο δια ταύτα. Τι τρώμε; Βασικά μεζέδες. Πιάτα, με κάπως μικρότερες μερίδες, που σηκώνουν ποτό. Το ποτό μπορεί να είναι το δικό τους χύμα κρασί ή ωραίο τσίπουρο. Όλα που πήραμε ήταν νόστιμα και καλομαγειρεμένα. Αρχίσαμε με σαλάτα με κατίκι Δομοκού, ντομάτα και παξιμαδάκια, η οποία ήταν υπέροχη, με πολύ φρέσκα και καλά υλικά. Λουκάνικο στη σχάρα, λίγο πικάντικο αλλά νοστιμότατο. Χουκιάρ Μπεγεντί (δηλ. πουρές μελιτζάνας με κοκκινιστό μοσχαράκι), χοιρινή τηγανιά σβησμένη με άσπρο κρασί και κεφτεδάκια με ούζο, μικρή μερίδα αλλά νόστιμα και χωρίς λάδια.
Όλα τα πιάτα έχουν τιμή από 4,5€ μέχρι 7€, οπότε μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε, σχετικά φθηνό.
Στο τέλος ο λογαριασμός έφθασε περίπου 18€ το άτομο με τα ποτά.
 

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Αρριανού 31, Παγκράτι
Τηλ. 2107223466
Ανοιχτά κάθημερινά, από τη μία το μεσημέρι μέχρι μία το βράδυ και τις Κυριακές από τη μία μέχρι τις επτά
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.