• Ακολουθήστε μας
Ψυχαγωγία την τελευταία ημέρα του 2016
Εκδηλώσεις Δήμου Αθήνας στις 31/12/2016
Πλατεία Κολωνακίου

Ψυχαγωγία την τελευταία ημέρα του 2016

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, αποχαιρετάμε το 2016 στους δρόμους της πόλης με πολύ κέφι και ακόμα περισσότερη μουσική!

Από τις 12 το μεσημέρι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκεται στο γιορτινό Πεδίον Άρεως προσφέροντας μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της Αθήνας.

Παιδιά από 4 ετών και άνω συναντούν την ηθοποιό-αφηγήτρια Σύλβια Βενιζελέα και τα τραγούδια της Λουκίας Κωνσταντάτου στις 12:30 και συγκεκριμένα στον χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Εθνικού Κήπου. Η αφηγηματική χριστουγεννιάτικη παράσταση πέρα από παραδοσιακές ιστορίες, πλημμυρίζει από μουσική και τραγούδια. Τίτλος της: "Θάματα και Καρκαντσέλια".

Ακόμα, στις 1 το μεσημέρι η Πλατεία Κολωνακίου θα ζωντανέψει ακόμα πιο πολύ από τις μελωδίες του συγκροτήματος Gumbo Ya Ya.

Καλή χρονιά σε όλους, συντροφιά με όσους αγαπάμε αλλά και χωρίς να λησμονούμε αυτούς μας έχουν πραγματικά ανάγκη! Άλλωστε η χαρά των γιορτών είναι εδώ μόνο όταν έχεις παρέα για να την μοιραστείς!

Εκδηλώσεις Δήμου Αθήνας στις 31/12/2016

12:00 Πεδίον Άρεως
Μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της Αθήνας
12:30 Παιδική Βιβλιοθήκη Εθνικού Κήπου
Θάματα και Καρκαντσέλια
13:00 Πλατεία Κολωνακίου
Συναυλία με το συγκρότημα Gumbo Ya Ya
Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.