• Ακολουθήστε μας
Η εμπειρία του χαμάμ
Διαδραστική περιήγηση Λουτρό των Αέρηδων
Κυρρήστου 8, Πλάκα
Λουτρό των Αέρηδων

Η εμπειρία του χαμάμ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Το Λουτρό των Αέρηδων στην Πλάκα, όλοι το έχουμε ακούσει, αλλά ελάχιστοι το έχουμε ποτέ επισκεφτεί. Γενικότερα τη μοναδική εμπειρία των χαμάμ, πολύ λίγοι την έχουμε νιώσει, αλλά τώρα μέσα από μία καταπληκτική διαδραστική έκθεση, θα μπορέσουμε να τη ζήσουμε
Ανέλπιστα, το μοναδικό ιστορικό χαμάμ της Αθήνας ξαναζωντάνεψε. Μέσα από interactive εφαρμογές και εκπαιδευτικά παιχνίδια, ο επισκέπτης νιώθει τη μαγεία των ατμών που γεμίζουν το χώρο, ακούει τον ήχο του νερού και τις φωνές των παιδιών που μαζί με τις μητέρες τους απολαμβάνουν το χαμάμ τους. Σκηνικά και αντίγραφα αντικειμένων της εποχής, καταπληκτικές προβολές, απίστευτη αρχιτεκτονική, σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στο παρελθόν.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να δανειστείτε από την υποδοχή τα ειδικά tablets ξενάγησης. Μην φοβάστε, δεν θα βραχούν!

Διαδραστική περιήγηση Λουτρό των Αέρηδων

Κυρρήστου 8, Πλάκα
Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά 8.00 με 15.00
Τρίτη κλειστά
Είσοδος: 2€, μειωμένο 1€
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.