• Ακολουθήστε μας
Noir Byzantine
CHINATOWN του Ρ. Πολάνσκι
Βασιλίσσης Σοφίας 22, Αθήνα
Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο

Noir Byzantine

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Για το το “Athens Open Air Film Festival” μιλήσαμε συνολικά πριν δυο εβδομάδες, όμως σήμερα επιστρέφουμε όπως ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος....
Η πιο πάνω έκφραση μόνο τυχαία δεν είναι μιας και έχουμε το απόλυτο ταίριασμα για μια ιδανική πρόταση εξόδου. Καλοκαιρινή βραδιά (9/7), κέντρο της πόλης διπλά στο μετρό, μοναδικός κήπος Βυζαντινού Μουσείου, η απόλυτη ταινιάρα Τσάιναταουν με Τζακ Νίκολσον, Φέι Ντάναγουεϊ και Τζον Χιούστον και όλα τα παραπάνω εντελώς δωρεάν!
Μη χάσετε με τίποτα λοιπόν την ταινία που θεωρείται από πολλούς ως μια από τις καλύτερες όλων των εποχών, με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου να την κατατάσσει 2η στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες μυστηρίου όλων των εποχών.
Ο Ρομάν Πολάνσκι δίνει το δικό του στίγμα στο φιλμ νουάρ υπογράφοντας ίσως την κορυφαία ταινία της πλούσιας καριέρας του.
 

CHINATOWN του Ρ. Πολάνσκι

Τετάρτη 9 Ιουλίου
Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο
Βασ. Σοφίας 22
Ώρα 21.00
Είσοδος ελεύθερη
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.