• Ακολουθήστε μας
Άγριο άτι
Bronco Cafe Bar
Διομ. Κυριακού 17, Κηφισιά

Άγριο άτι

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Bronco! Όρος δανεισμένος από την αργκό της Αμερικανικής κουλτούρας, περιγράφει ένα ατίθασο άλογο χωρίς εκπαίδευση και χωρίς καμία διάθεση να δεχτεί σέλα…
Αν αισθάνεστε ή επιθυμείτε να νιώσετε έτσι, δεν έχετε άλλη επιλογή.

Μπορεί να βρίσκεται λίγο μακριά (Κηφισιά), αλλά η ονομασία και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω. Δύο επίπεδα δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση σαλούν ή γιατί όχι και ροντέο, αφού ο πάνω όροφος έχει θέα στο σύνολο σχεδόν του κάτω σα να πρόκειται για εξέδρα παρακολούθησης γύρων αντοχής.
Περικυκλωμένος από καθρέφτες, ο πάνω όροφος προσφέρεται ελεύθερα για ανάπτυξη αυτοπεποίθησης αλλά και οπτικές διασταυρώσεις που είναι αδύνατον να γίνουν αντιληπτές από τους στόχους!
Ο κάτω διατηρεί ένα πολύ όμορφο στυλ με κυρίαρχο υλικό το ξύλο και τις άνετες western τύπου μπάρες. Τον κατάλογο συμπληρώνει το υποδειγματικό επίπεδο εξυπηρέτησης του προσωπικού καθώς και η λίστα των ποτών όπου πρωταγωνιστής είναι η μπύρα.

Κερασάκι στην τούρτα και υπεύθυνο για την ροκ-ατίθαση-διάθεση του, ο διάκοσμος – αιωρούμενες ηλεκτρικές και κλασικές κιθάρες κοσμούν τον ημιώροφο - και μία από τις καλύτερες λίστες ροκ μουσικής με τον DJ πραγματικά να ζωγραφίζει, θα ανεβάσει την ενέργεια και θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη.. Go and rock with them, throw your ass in jail!

Bronco Cafe Bar

Διομ. Κυριακού 17 Κηφισιά
Τηλ: 2106236691, 6948780248
Μπύρα από 2 ευρώ, ποτό από 6,50 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.