• Ακολουθήστε μας
Star Wars αλά Ελληνικά
StarWarsStories
Πειραιώς 254, Ταύρος
Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

Star Wars αλά Ελληνικά

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στα πλαίσια των προτάσεων για μικρούς που συγκινούν κι εμάς τους γονείς είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε το ToyStories, μια έκθεση με σπάνια παιχνίδια που λατρεύτηκαν από γενιές και γενιές, σε βάθος δεκαετιών.

Σήμερα η έκθεση αυτή εμπλουτίζεται και μας ταξιδεύει στον μακρινό γαλαξία του Star Wars! Εκεί συναντήσαμε τους ιππότες Τζεντάι, θαυμάσαμε συλλεκτικά παιχνίδια και τα αντίστοιχα ελληνικά κόμιξ, είδαμε μέχρι και αυθεντικό αυτόγραφο του Νταρθ Βέιντερ! Παράλληλα τα παιδιά διασκεδάζουν συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Star Wars: Fit Smiling Kids.

Στη συνέχεια επισκεπτόμενοι το μόνιμο τμήμα της έκθεσης ανακαλύψαμε έναν παράδεισο συλλεκτικών παιχνιδιών. Διαστημόπλοια, φιγούρες, επιτραπέζια και μια γλυκιά νοσταλγία για ετικέτες από ελληνικές εταιρείες παιχνιδιών, από εποχές που το παιχνίδι περιείχε λιγότερο πλαστικό ενώ διέθετε περισσότερη φαντασία και δημιουργικό χαρακτήρα...

StarWarsStories

Στα πλαίσια της εκθεσης ToyStories

Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 2122540000
Ωράριο εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πόλεμος των Αστρων «Fit Smiling Kids»
Σάββατο, 6, 13 & 20 Φεβρουαρίου, 11:30-13:30
Συνδυαστικό εισιτήριο στην έκθεση «Toy Stories» & εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πόλεμος των Αστρων «Fit Smiling Kids»: 5€.
Για παιδιά από 5 ετών και άνω

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.