• Ακολουθήστε μας
Μπάρα με στιλ
Tony’s Bar
Αισχύλου-Παπαναστασίου 61, Καστέλλα

Μπάρα με στιλ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Επιστρέφουμε στην Καστέλλα που ούτως ή άλλως αποτελεί ένα από τα καλύτερα σημεία για πανοραμική θέα στην Πειραϊκή ακτογραμμή. Κι αν μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον σας σε επίπεδο διασκέδασης μονοπωλούσε το Μικρολίμανο ήρθε η ώρα να μάθετε το Tony's Bar στον περιφερειακό δρόμο που φέρει το όνομα Παπαναστασίου όμως ακόμα παραμένει γνωστός ως Βασ. Παύλου.

Κλασσική διακόσμηση με υπέροχες ταπετσαρίες εποχής. Μπάρα μου κερδίζει από το πρώτο βλέμμα, εξαιρετική κάβα αλλά και bartenders με βαθειά γνώση του αντικειμένου.

Το κατατάσσω στα μέρη που ξεχώρισα το καλοκαίρι που πέρασε με τα τραπεζάκια και τα σκαμπό έξω, όμως έκανα υπομονή μέχρι σήμερα γιατί η πεμπτουσία του Tony's Bar βρίσκεται στην ατμόσφαιρα που εκπέμπει ο κλειστός χώρος.

Αν ψάχνεται λοιπόν για ένα στιλάτο Cocktail Bar με θαμώνες υπέροχες φάτσες, να παίζει μουσικάρες και διασκέδαση που συνεχίζει σε ωράρια προ-μνημονιακών εποχών κάντε τον κόπο και κατεβείτε ως την Καστέλλα!

Αν η διάθεση και η τσέπη σας το επιτρέπει δοκιμάστε μαζί με το cocktail σας τα εμπνευσμένα συνοδευτικά πιάτα που προσφέρουν.

Tony’s Bar

Αισχύλου-Παπαναστασίου 61, Καστέλλα, τηλ: 21041111901
Καθημερινά από 19:30 ως αργά τη νύχτα.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.