• Ακολουθήστε μας
Μελωδίες στον Παρνασσό
Συναυλίες Παρνασσός
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Μελωδίες στον Παρνασσό

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Όταν βρέθηκα προσφάτως για πρώτη φορά στην ιστορική αίθουσα του Παρνασσού, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Το διατηρητέο κτίριο του 1890 στην πλατεία Καρύτση, που αναπαλαιώθηκε πριν από τρία χρόνια, έχει αποτελέσει ένα πανελλήνιο πνευματικό κέντρο που ξεχώρισε πάντα για τις εκδηλώσεις του.
Για να γίνει ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός πιο γνωστός στους νεότερους, οργανώνει συναυλίες με σύγχρονους καλλιτέχνες που απευθύνονται από πλευράς ρεπερτορίου σε όλες τις τάσεις της μουσικής.
Προσπαθήστε να παρακολουθήσετε έστω μία από αυτές. Η ωραιότερη αίθουσα της Αθήνας σας περιμένει! Η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου - Μαργαρίτα Ζορμπαλά
"Παιχνίδια του Χρόνου". Μουσικό ταξίδι σε Ελλάδα, Ρωσία, Ισπανία και Κύπρο.
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου - Ευριδίκη
"Η Edith ο Εlvis και ότι αγαπώ – Τo Μπλε Ταξίδι". Μια θεατρική προσέγγιση στις γειτονιές του κόσμου. Από το Παρίσι στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη και τελικά… στην Ελλάδα.
Τρίτη 18 Φεβρουαρίου - Μαρία Φαραντούρη
"Πιάνο - Φωνή". Με τον Τάκη Φαραζή θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα και με το μουσικό σχήμα CAROUSEL στη Βόρεια Μεσόγειο και τους λαούς της, λαϊκά τραγούδια της Πορτογαλίας, σεφαραδίτικα της Ισπανίας, Ιταλικές καντσονέτες και ταραντέλες.

Συναυλίες Παρνασσός

8 10 18 Φεβρουαρίου 2014
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8
Τηλ. 2103221917
Ώρα έναρξης: 20.30
Εισιτήρια: 12€ ,16€ , 20€
Προπώληση: www.ticketservices.gr, PUBLIC Συντάγματος
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.