• Ακολουθήστε μας
Άλογα κάτω από την Ακρόπολη
Patti Smith live
Ρ. Γκάλλη 4, Αθήνα

Άλογα κάτω από την Ακρόπολη

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Έχει σημαδέψει κάποιες παλαιότερες γενιές, αλλά χαίρει βαθειάς εκτιμήσεως και από τις νεότερες.
Ελεύθερη, αντισυμβατική, ποιήτρια, πρωτεργάτης της νεοϋορκέζικης καλλιτεχνικής ζωής, γράφει μουσική, βιβλία, φωτογραφίζει και συμμετέχει σε πολλές κοινωνικές δράσεις.
Θα καταλάβατε ότι μιλάμε για την μοναδική Patti Smith.
Σήμερα 66 χρονών, μέλος πια και του Rock and Roll Hall of Fame, δεν έχει χάσει τίποτα από την ορμή και τον λυρισμό που είχε στο ντεπούτο της, το 1975 με το κλασικό Horses. Η μεγάλη αυτή μορφή της rock, ξαναέρχεται στην Αθήνα και όχι σε ένα συνηθισμένο μέρος, αλλά στο Ηρώδειο!
Επειδή λίγες φορές αυτός ο χώρος έχει φιλοξενήσει εκπροσώπους αυτής της μουσικής, χαρήκαμε διπλά με την ανακοίνωση της συναυλία.
Έχοντας το πολύ καλό περσυνό album στις αποσκευές της, το Banga, ελπίζουμε στη μαγεία που θα δημιουργηθεί αυτό το βράδυ του Ιούνη, κάτω από την Ακρόπολη.
Τα Because The Night, People Have the Power, Rock n Roll Nigger, Free Money, We Three, Pissing in a River, Gloria, Privilege είναι μερικές μόνο, από τις εγγυήσεις για αυτό.

Patti Smith live

Ηρώδειο, Ρ. Γκάλλη 4
Σάββατο 22 Ιουνίου, 21:00
Τιμές εισιτηρίων
Ζώνη VIP: 50€
Ζώνη A: 40€
Ζώνες Β και Γ: 30€ Άνω, 25€
Φοιτητικό: 20€
Ανέργων: 5€
Αμέα: 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.