• Ακολουθήστε μας
Κυρίες και κύριοι, για περάστε
2ο διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο & Εναλ. Μορφών Έκφρασης
Πειραιώς 100, Αθήνα

Κυρίες και κύριοι, για περάστε

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Τι λέτε να περάσουμε δύο ημέρες παρέα με ζογκλέρ, ακροβάτες, χορευτές και μουσικούς του Τσίρκου;
Καλλιτέχνες λοιπόν, των λεγόμενων Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών, παίρνουν μέρος σε μια γιορτή με επιδείξεις, θεάματα με φωτιές, θέατρο δρόμου, juggling meeting.
Για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις τέχνες αυτές, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, από τις 10.30 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, ενώ για όσους θέλουν απλά να απολαύσουν τις εντυπωσιακές επιδείξεις και παραστάσεις, αυτές ξεκινούν μετά τις 17:00.
Παράλληλα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό αλλά και έκθεση φωτογραφίας, ενώ για τα παιδιά θα λειτουργεί παιδότοπος και παιδικό τσίρκο.
Μια όμορφη και μαγική ατμόσφαιρα θα στηθεί τις μέρες αυτές στην Τεχνόπολη, που πιστεύω θα ξυπνήσει σε όλους το παιδί που έχουμε μέσα μας.

2ο διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο & Εναλ. Μορφών Έκφρασης

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Κεντρική Αυλή και στο κτίριο ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ
Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Ιουλίου
Ώρες λειτουργίας: 10.30 - 00.00
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.