• Ακολουθήστε μας
Και στο κέντρο ο άνθρωπος
Νοσταλγοί-Ατομική έκθεση Βασίλη Σελιμά
Κριεζώτου 7, Αθήνα
Thanassis Frissiras Gallery

Και στο κέντρο ο άνθρωπος

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κοιτώντας έναν πίνακα ο θεατής δεν βλέπει μόνο την εικόνα που παρουσιάζεται μπροστά του, αλλά μπορεί να ανακαλύψει συμβολισμούς και υπαινιγμούς, που ενσωματώνει ο καλλιτέχνης για να προκαλέσει τη σκέψη του.
Ο Βασίλης Σελιμάς με τα έργα του έχει δημιουργήσει ιστορίες. Μπορείς να ανακαλύψεις την ιστορία, αφού το κάθε έργο του φαίνεται να σου την αφηγείται. Οι πίνακες του παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε ατομική έκθεση στη Thanassis Frissiras Gallery με τίτλο «Νοσταλγοί».
Το κέντρο της ζωγραφικής του Βασίλη Σελιμά είναι ο άνθρωπος, ο οποίος εμφανίζεται σε όλα τα έργα του. Στα 27 έργα που εκτίθενται, από τα οποία τα 11 είναι μολύβι σε χαρτί και κολάζ σχεδίων και τα υπόλοιπα 16 είναι ακρυλικά σε καμβά, ο καλλιτέχνης δε δείχνει τον άνθρωπο να αναπολεί το παρελθόν, αλλά τον θέτει σε ένα σημείο όπου κάπως μελαγχολικά κοιτάζει το παρόν και το μέλλον. Ίσως για αυτό το λόγο να έχει στα έργα του πολλά παιδιά.

Νοσταλγοί-Ατομική έκθεση Βασίλη Σελιμά

Thanassis Frissiras Gallery
Κριεζώτου 7, Αθήνα
Τηλ. 2103640288
Μέχρι τις 23 Μαρτίου 2013
Ώρες λειτουργίας :
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 - 14.30 και 17:30 - 20:30
Τετάρτη και Σάββατο: 11:00 - 16:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.