• Ακολουθήστε μας
Κάνοντας το αγροτικό
Αγροτικόν
Καρπενησίου 52, Περιστέρι

Κάνοντας το αγροτικό

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σύμφωνα με έρευνες το τσίπουρο είναι στα χάι του, με όλο και περισσότερους να το προτιμούν από άλλα δυνατά ποτά. Ο λόγος δεν είναι μόνο η τιμή, αλλά ο παρεΐστικος χαρακτήρας του.
Και αυτός ο χαρακτήρας αναδεικνύεται καλύτερα σε ένα Αγροτικό καφενείο με τενεκέδες, βαρέλια, πλεξούδες με σκόρδα και πιπεριές και με ένα παλιό ραδιόφωνο. Με τα τραπεζάκια και τις καρέκλες καφενείου το σκηνικό ολοκληρώνεται. Τα μόνα που μένουν είναι η παρέα και τα συνοδευτικά φαγητά.
Για μεν το πρώτο πρέπει να φροντίσετε εσείς, για δε το δεύτερο φροντίζουν τα παιδιά στο Αγροτικό.
Και έχουν φροντίσει να υπάρχουν αρκετοί μεζέδες. Εμείς πήραμε καγιανά με σύγκλινο, λουκάνικο, ντάκο, πατάτα βουτύρου και πολλά τσίπουρα. Ήμασταν 2 και πληρώσαμε 10€ το άτομο.
Όταν ο ήλιος πέφτει και τα φώτα ανάβουν, το μαγαζί αλλάζει κάπως χαρακτήρα αφού τονίζεται η μπάρα, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις τον έξαλλο μπάρμαν να σου φτιάχνει το ρακόμελο που ζήτησες. Έχει ωραία ελληνική μουσική αλλά μπορεί και να πετύχεις και κανένα live, οπότε μετά τα τσίπουρα σηκώνονται τα χέρια και αρχίζουν τα Ώπα.

Αγροτικόν

Καρπενησίου 52, Περιστέρι
Τηλ. 2105729629
Ανοικτά από τις 11.00 το πρωί έως και 02.00 π.μ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.