• Ακολουθήστε μας
Υψηλά ποσοστά διασκέδασης!
Bar Επιτόκιο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Νεα Σμύρνη

Υψηλά ποσοστά διασκέδασης!

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι ακριβώς σκεφτόταν ο άνθρωπος όταν αποφάσισε να ξεκινήσει ένα μπαρ που θα το ονόμαζε ΕΠΙΤΟΚΙΟ και μάλιστα το 1987! Ότι όμως κι αν ήταν αυτό μπράβο του, γιατί αποτελεί το πιο σταθερό στέκι της Νέας Σμύρνης εδώ και τρεις δεκαετίες.
Κλασσικός προορισμός για να πιεις τα ποτά σου και να αφεθείς στις πάντα ψαγμένες μουσικές επιλογές του Dj. Καλαίσθητος και ζεστός χώρος χωρίς όμως να διεκδικεί στιλιστικές δάφνες.
Δεν θα το βρεις ποτέ άδειο και αυτός είναι ο πιο σοβαρός λόγος ώστε να το προσθέσεις στις αξιόπιστες ιδέες διασκέδασης για τις καθημερινές…
Συχνά διοργανώνει και ροκ live βραδιές, που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε.

Θέλουμε να πιείτε ένα ποτό στην υγειά μας γι' αυτό και προσφέρουμε 1 φιάλη (κομπλέ) και ένα μπουκάλι κρασί σε 2 τυχερούς φίλους μας.
Για συμμετοχή στην κλήρωση πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου! Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14/11, στις 13:30.

Bar Επιτόκιο

Μ. Αλεξάνδρου και Παλαιολόγου, Νέα Σμύρνη
Tηλ: 2109350232
Καθημερινά από τις 9 το βράδυ και ως το το ξημέρωμα.
Μπύρα 3,5€, ποτήρι κρασί 4€, πότο 6€, κοκτέιλ 7€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.