• Ακολουθήστε μας
Αναζητώντας την καρδιά της Μεσογείου
Drops of Breath
Παραλία Ακρωτηρίου Σουνίου

Αναζητώντας την καρδιά της Μεσογείου

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Φτάνεις στη παραλία και προχωρώντας βρίσκεσαι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Φοράς ειδική στολή και ξαφνικά γίνεσαι ανάλαφρος αποκομμένος από την καθημερινότητα, σε ένα κόσμο ήσυχο όπου οι συνοδοιπόροι σου είναι τα ψαράκια που σε στροβιλίζουν.
Αυτά είναι κάποια από τα συναισθήματα σου αν έχεις κάνει κατάδυση. Βρίσκεσαι στα έξι μέτρα κάτω από το νερό και ξαφνικά αντί να δεις σπάρους, καλόγριες τσέρουλες, χάνους και άλλα ψαράκια, εμφανίζονται δύτες χορευτές δεκατέσσερις (14) στον αριθμό (μεταξύ αυτών 3 χορευτές με αναπηρία και 3 παιδιά) προερχόμενοι από τη Γαλλία, την Ελλάδα και την Κύπρο και παρουσιάζουν μία υποβρύχια χορευτική χορογραφία για 1η φορά στον κόσμο!

Η τοποθεσία; Απλά μια από τις ομορφότερες ακτές της Μεσογείου, στην παραλία του Grecotel Cape Sounio στο ακρωτήριο του Σουνίου, κάτω από τον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα.
Υπάρχει ένας φοβερός υποβρύχιος ηχητικός σχεδιασμός που θα προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου με το κοινό, ενώ τα υποβρύχια σκηνικά και τα κοστούμια θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό οπτικό τοπίο.

Ακόμα και αν δεν είστε δύτης, μπορείτε να χαρείτε την παράσταση εξοπλισμένοι με μάσκα και αναπνευστήρα ή αν πάλι πιστεύετε ότι τα μπάνια τελειώνουν τον Αύγουστο μπορείτε απλά να την απολαύσετε σε γιγαντο-οθόνη.

Drops of Breath

Grecotel Cape Sounio
Ημερομηνία: 25, 26, 27 Σεπτεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 14.00
Εισιτήρια:
Υποβρύχιο (80€), Επιφάνεια (30€), Οθόνη (20€)
Προπώληση:  www.ticketservices.gr
Παρακαλούμε, βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τους 3 τύπους εισιτηρίων στο ακόλουθο link

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.