• Ακολουθήστε μας
Ώρα για πλέξιμο
Hobby Lobby
Κολοκοτρώνη 33, Σύνταγμα

Ώρα για πλέξιμο

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Τις προάλλες πήγα με μια φίλη μου για μπάνιο και φορούσε ένα καταπληκτικό πλεκτό μαγιό που της ταίριαζε τέλεια! Όταν την ρώτησα από πού το αγόρασε, έμαθα έκπληκτη ότι το είχε φτιάξει μόνη της!

Εγώ όμως δεν ξέρω να πλέκω, εάν και τώρα τελευταία με την πίεση που τραβάω σκεφτόμουν τις διάσημες όπως την Gwyneth Paltrow, που λένε ότι το πλέξιμο είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Ανακάλυψα λοιπόν έναν πολύ όμορφο workshop χώρο, το Hobby Lobby στην Κολοκοτρώνη, όπου παραδίδονται δωρεάν μαθήματα πλεξίματος. Ήδη ξεκίνησα και στο πρώτο μάθημα έμαθα πολλά και πραγματικά το ευχαριστήθηκα.

Τα μαθήματα γίνονται πρωί, από τις 10.00 έως τις 14.00, Τρίτη έως Σάββατο. Εάν δεν σας βολεύει η ώρα ή το κέντρο, ρωτήστε στην περιοχή σας σε μαγαζιά που πουλάνε μαλλιά πλεξίματος και σίγουρα θα βρείτε κάπου να κάνετε δωρεάν μαθήματα.

Το πλέξιμο κάνει καλό στην ψυχολογία και θα είστε πανέμορφες με τις hand made δημιουργίες σας!

Hobby Lobby

Κολοκοτρώνη 33, Σύνταγμα
Τηλ. 2114060920
Δωρεάν μαθήματα πλεξίματος
Τρίτη έως Σάββατο
Ώρες 10.00 με 14.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.