• Ακολουθήστε μας
Η ζωή είναι ωραία
Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11, Πασαλιμάνι

Η ζωή είναι ωραία

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Το Πασαλιμάνι στον Πειραιά ήταν ανέκαθεν ένα από το ομορφότερα μέρη της πόλης μας. Από μικρά ερχόμασταν εδώ, στην "πασαρέλα" για να πιούμε τον καφέ μας και να χαζέψουμε τον κόσμο. Σήμερα, εμείς στο Red Umbrella, ερχόμαστε σε κάθε ευκαιρία για να απολαύσουμε τον καφέ μας σε έναν από τους ωραιότερους χώρους, στο Belle Amie, το εκπληκτικό νεοκλασικό του 19ου αιώνα.
Η εξαιρετική αρχιτεκτονική του δίπατου κτηρίου σε συνδυασμό με την διακόσμηση στο εσωτερικό, σε ταξιδεύει σε όμορφες εποχές. Όλα είναι τόσο προσεγμένα και μοναδικά, από τα  retro έπιπλα και τις vintage ταπετσαρίες και τους πίνακες, μέχρι  τον απίστευτο πολυέλαιο στο κέντρο των δύο ορόφων, το καταπληκτικό μαρμάρινο art deco bar και την παλιά ξύλινη ρεσεψιόν του Ξενία!

Όταν πηγαίνω πραγματικά λατρεύω να κάθομαι σε μία μαρμάρινη ροτόντα, με το κρυστάλλινο βάζο και τα φρέσκα λουλούδια και να παραγγέλνω ελληνικό καφέ, σερβιρισμένο σε όμορφο σερβίτσιο με λουκουμάκι. Μόνο η γιαγιά μου η Σμυρνιά λείπει!

Το Belle Amie είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, εμείς όμως σας προτείνουμε να ξεκινήσετε δοκιμάζοντας το πρωινό του. Θα ανακαλύψετε πως μικρές λεπτομέρειες μπορούν να ομορφύνουν την ημέρα μας!

Διαγωνισμός: 

Χαρείτε τις μικρές ομορφιές της ζωή και ... για να βοηθήσουμε
εμείς σας προσφέρουμε ένα πρωινό για δύο άτομα αξίας 30 ευρώ.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Belle Amie

Αγγέλου Μεταξά 11, Πασαλιμάνι
Τηλ. 2104175740
Καθημερινά 9.00π.μ. με 2.00 π.μ.
Ελληνικός καφές 2,60€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.