• Ακολουθήστε μας
Meet Monika
Take me with you
Κόκκαλη 1, Αθήνα
Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Meet Monika

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Καλοκαίρι 2015 και οι κηπουροί του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών έβαλαν τα δυνατά τους. Στο άκουσμα του ονόματος που ανοίγει το φετινό κύκλο συναυλιών στον Κήπο ομολογώ πως ξαφνιάστηκα.

Θα ορκιζόμουν πως η Μόνικα έχει ξαναβρεθεί εκεί, για να ακριβολογήσω είχα την πεποίθηση πως μάλιστα ήμουν παρών σε μια τέτοια καλοκαιρινή βραδιά.

Όλοι με διαβεβαίωσαν πως η Μόνικα ανεβαίνει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη σκηνή. Σε ότι αφορά τη δική μου ψευδαίσθηση μάλλον πρόκειται για την πρώτη μου γνωριμία με τον κόσμο της προμνησίας το γνωστό déjà vu, που παρεμπιπτόντως δεν προφέρεται ντε ζα βου αλλά ντε ζα βι.

Όλα τα παραπάνω μ' έπεισαν πω Yes I Do κι έτσι να γράψω για την Μόνικα στον Κήπο του Μεγάρου αυτή την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Έχοντας μάλιστα μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού οι ...αναμνήσεις που μου έχουν χαραχθεί έστω και κατά λάθος μιλούν για μια υπέροχη μουσική βραδιά γεμάτη από τις μελωδίες και τη φωνή της μεγαλύτερης (κατά τη γνώμη μου) Ελληνίδας τραγουδοποιού αγγλόφωνου ποπ.

Take me with you

Η Μόνικα live στον Κήπο
Παρασκευή 12 Ιουνίου, ώρα 9:00 μ.μ.
Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών 
Κόκκαλη 1 Αθήνα
Τηλ. 2107282333
Προπώληση εισιτηρίων: 10€
Πώληση στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.