• Ακολουθήστε μας
Στο Κερατσίνι σύντεκνοι
Ο Κρητικός
Γαληνού 15 και Σήστου, Κερατσίνι

Στο Κερατσίνι σύντεκνοι

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τις Κρητικές γεύσεις τις λατρεύουμε και αυτό δεν είναι κρυφό, έτσι όπου μας ψιθυρίσουν κάτι εμείς το δοκιμάζουμε και αν πραγματικά αξίζει σας το προτείνουμε.

"Ο Κρητικός" στο Κερατσίνι είναι μια έντιμη ταβέρνα που σε κερδίζει με την εξυπηρέτηση τα πιάτα του και τις τιμές του. Φτάσαμε Κυριακή μεσημέρι γύρω στις μία και μισή έχοντας κάνει κράτηση, εμείς και άλλες δυο παρέες. Πέρα από τα διάφορα Κρητικά καλούδια ο κατάλογος περιλαμβάνει κρεατικά, της ώρας και ψαρικά, κυρίως για τηγάνι και κάρβουνο.

Εμείς επιλέξαμε κρέας, Κρητική σαλάτα ανάμεικτη, στάκα, ντάκο, σαγανάκι, πατάτες (φρέσκες κομμένες στο χέρι), μυζηθροπιτάκια, Σφακιανή τυρόπιτα και 6 κυρίως πιάτα, μπριζόλες - μπιφτέκια σε γενικές γραμμές. Ήπιαμε μπύρα χωρίς όμως υπερβολές. Πληρώσαμε 78€ χωρίς να υπάρχει κάτι που δεν μας ικανοποίησε. Θα ξαναπάμε να δοκιμάσουμε και τα ψαρικά του!

Ο Κρητικός

Γαληνού 15 και Σήστου, Κερατσίνι τηλ: 2104002387
Δευτέρα ως Σάββατο 5:00 μ.μ. - 2:00 π.μ.
Κυριακές 11:00 π.μ. - 2:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.