• Ακολουθήστε μας
Γεύσεις από την Εδέμ
Ο κήπος της Εδέμ
Περικλέους 24, Μαρούσι

Γεύσεις από την Εδέμ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η Εδέμ είναι ο Βιβλικός κήπος, όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, που ήταν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Νοητικά και γευστικά θα πάμε εκεί με τις γεύσεις του Λιβανέζικου εστιατορίου "Κήπος της Εδέμ". Στα χρόνια της λειτουργίας του έχει αλλάξει 2 φορές τοποθεσία αλλά αξίζει να το ακολουθείς.
Τώρα έχει καταλήξει στο Μαρούσι, σε ένα αναπαλαιωμένο σπίτι με αρκετά μεγάλο κήπο όπου μπορείς να απολαύσεις το δείπνο σου με τη συνοδεία λιβανέζικης μουσικής.
Μοναδικές επιλογές το χούμους με κουκουνάρι και το πιτάκι με παστουρμά. Ξεχωριστό το φαλάφελ, πεντανόστιμο το καυτερό κεμπάπ, ζουμερό και ιδιαίτερα μυρωδάτο το κοτόπουλο. Τα πιάτα πλούσια, ποιοτικά, καθόλου βαριά, γεμάτα αρώματα. Στο τέλος γλυκάκια με ελαφριά μυρωδιά βουτύρου και καφές αραβικός με κάρδαμο.
Το Σάββατο το βράδυ έχει και χορό της κοιλιάς από μια πανέμορφη κοπέλα, που κερδίζει τις εντυπώσεις αντρών αλλά και γυναικών. Αν καπνίζετε προτείνουμε να δοκιμάσετε Ναργιλέ με άρωμα μήλου. Το εστιατόριο δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό διότι έχει χαμηλώσει τις τιμές. Έρχεται περίπου 20 - 25 € το άτομο, αν μπορείς να είσαι συνετός σε αυτά που παραγγέλνεις.
Το ισόγειο διαθέτει bazaar και μπορείτε να προμηθευτείτε από αραβικό καφέ μέχρι διάφορα αρώματα και καπνό για το ναργιλέ!
 

Ο κήπος της Εδέμ

Περικλέους 24, Μαρούσι
Τηλ. 2106146806
Καθημερινές ανοιχτό από τις 19:00
Σάββατο και Κυριακή από τις 13:00
Διαθέτει Parking
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.