• Ακολουθήστε μας
Μας λείπει ο μαυροπίνακας
ΚΙΜΩΛΙΑ
Υπερείδου 5, Αθήνα

Μας λείπει ο μαυροπίνακας

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Δεν θα σας ζητήσουν να πείτε μάθημα ούτε και να λύσετε κάποια άσκηση. Γιατί; Διότι δεν υπάρχει μαυροπίνακας, μόνο η ΚΙΜΩΛΙΑ. Με αυτό το όνομα υπάρχει ένα σχετικά νέο μαγαζί στην Πλάκα, σε ένα νεοκλασικό του 1925.
Είναι ένα μικρό, καλαίσθητο μαγαζί με ωραίο κόσμο και αρκετές επιλογές, που αρχίζουν από κουβεντούλα και καφέ το πρωί και φθάνουν στα κοκτέιλ και τα κρασιά σε ποτήρι με ωραία μουσική το βράδυ. Συνοδευτικά υπάρχουν σάντουιτς, σαλάτες και κάποια λίγα πιάτα. Δοκιμάστε τη χειροποίητη πορτοκαλόπιτα.
Πήγαμε εκεί πριν από λίγο καιρό, διότι είχαν διοργανώσει ένα αφιέρωμα στα αυστηρώς ελληνικά 80s, με ότι σημαίνει αυτό. Δηλαδή Δάντη, Μαντώ, Μπίγαλη, Βίσση, Αλέξια, Αρβανίτη, Κορκολή, κ.α. και είχε πραγματικά πολύ κέφι.
Αυτό που θα εκτιμήσετε είναι και οι προσιτές τιμές σε όλα τα είδη. Αποτελεί ιδανική επιλογή αν βρίσκεστε κοντά στο Σύνταγμα ή βολτάρετε στα δαιδαλώδη στενά της Πλάκας, αλλά αξίζει και να πάτε εκεί επί τούτοις (έχει κάνει συμφωνία με ένα πάρκινγκ).

ΚΙΜΩΛΙΑ

Υπερείδου 5, Πλάκα
Τηλ. 2111848446
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Πέμπτη και Κυριακή: 11:00 πμ - 1:00 πμ
Παρασκευή - Σάββατο: 11:00 πμ - 2:00 πμ
Καφές από 2€
Μπύρα από 3€
Ποτά από 6€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.