• Ακολουθήστε μας
Βλέποντας τα τρένα
PROSOPA restaurant
Μεγ. Βασιλείου 52 & Κωνσταντινουπόλεως 4, Ρουφ

Βλέποντας τα τρένα

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αυτές τις ημέρες ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τα Πρόσωπα. Ένα εστιατόριο που το ξέρουμε από παλιά αλλά είχαμε καιρό να πάμε.
Χαρακτηρίζεται θα λέγαμε, σαν καλλιτεχνικό στέκι για μετά το θέατρο.

Το περιβάλλον λιτό με βιομηχανικό design. Χαρακτηριστικό η ξύλινη οροφή και οι μαύροι αεραγωγοί. Από τα παράθυρα φαίνονται τα τραίνα να περνούν.
Όταν πήγαμε το μαγαζί ήταν γεμάτο. Παρ όλα αυτά η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, το ίδιο και το φαγητό. Η κουζίνα του είναι αυτό που λέμε η πειραγμένη μεσογειακή. Στην αρχή μας έφεραν κριτσίνια με λίγες φετούλες λευκό και μαύρο ψωμί και ένα ντιπ από γιαούρτι. Εμείς πήραμε μία σαλάτα η οποία ήταν πανδαισία, καλαμάρι γεμιστό με γραβιέρα και τομάτα, μαύρες ταλιατέλες με καπνιστό σολομό, και σαρδέλες σχάρας με καραμελωμένα κρεμμύδια και τηγανητή κάπαρη. Γενικότερα το τραπέζι μας ήταν για φωτογραφία. Ήπιαμε λευκό κρασί Σαντορίνη του Σιγάλα. Για όλα αυτά πληρώσαμε γύρω στα 60€.

Η αλήθεια είναι ότι το εστιατόριο παίζει στην ακριβή μεριά της εστίασης αλλά αυτά συμβαίνουν όταν έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με την απόλαυση.

Διαγωνισμός: 

Εμείς προσφέρουμε δώρο σε έναν τυχερό, ένα γεύμα για δύο αξίας 65ευρώ. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση εδώ.

PROSOPA restaurant

Μεγ. Βασιλείου 52 & Κωνσταντινουπόλεως 4, Ρουφ

Ώρες λειτουργείας:
Καθημερινά από τις 8:00 μμ έως τις 2.30 πμ
Τιμές 25 – 30€ το άτομο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.