• Ακολουθήστε μας
Μπραχάμες – Μπουένος Άιρες
Πασπαλά – Apurimac live
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Μπραχάμες – Μπουένος Άιρες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Την πολύπλευρη ερμηνευτική ικανότητα της Έλλης Πασπαλά την γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Ήχοι σε ρυθμούς τζαζ, μελωδίες blues ικανές να μας μεταφέρουν νοητά στη berbon street μιας άλλης εποχής, αλλά και τραγούδια του δικού μας Μάνου Χατζιδάκι, αποτελούν ενδεικτικό δείγμα του ρεπερτορίου της.
Το καλοκαίρι που πέρασε την πρωτάκουσα να ερμηνεύει το Mi ultimo tango en Atenas, στα πλαίσια μιας νέας συνεργασίας της με τους Apurimac. Το εξαιρετικό αυτό κομμάτι, με έκανε να δεχτώ ως φυσική συνέχεια της πολύ καλής χημείας , τη φετινή τους συνεργασία στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Εκεί οι Apurimac διασκευάσουν Πασπαλά και εκείνη με τη σειρά της ερμηνεύει μοναδικά επιτυχίες τους, συντροφιά με ρυθμούς rumba, mambo, son , tango, cha cha και bachata. Όμως σας εφιστώ την προσοχή, αφού απομένουν μόνο τρείς παραστάσεις τους…

Πασπαλά – Apurimac live

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Παρασκευές 8, 15, 22 Μαρτίου
Μπαρ: 10€ είσοδος και 5€ ποτό
Τραπέζι: 10€ είσοδος και 10€ ποτό

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.