• Ακολουθήστε μας
Η Αθήνα αφ’ υψηλού
S.O.C. Cocktail-Bar
Ελ. Βενιζέλου 78, Νέα Σμύρνη

Η Αθήνα αφ’ υψηλού

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν προτείνουμε βόλτα στο Λυκαβηττό, αν και εκεί είναι εξίσου όμορφα, αλλά δεν είναι τόσο άνετα. Αλλά αν θέλετε να απολαύστε το ηλιοβασίλεμα ρομαντικά και άνετα ψάχνοντας το Σ.Ε.Φ, το καζίνο Μον Παρνές της Πάρνηθας ή την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, τότε σας συνιστώ το S.O.C. Cocktail-Bar στη Νέα Σμύρνη. Βρίσκεται στο έβδομο όροφο ενός πολυχώρου που λέγεται S.O.C. Bar-Cafe, από όπου η εκπληκτική θέα κλέβει την παράσταση.

Όλη η Αθήνα μοιάζει όμορφη, Οπότε καθίστε και απολαύστε καφέ. Ποτό ή κοκτέιλ που είναι και το δυνατό σημείο ειδικά ο βράδυ σε ένα ωραίο περιβάλλον φωτισμένο ατμοσφαιρικά με συμπλήρωμα τα άστρα.Όταν πια θα δροσίσει τότε το ίδιο απολαυστικός είναι ο έκτος όροφος όπου μπορείς να έχεις τις ίδιες απολαυστικές επιλογές σε ένα πιο κλειστό χώρο. Ο πέμπτος λειτουργεί σαν πλέιρουμ προσφέροντας το περιβάλλον για να «αθληθείς» βλέποντας αγώνες συνοδεία ποτού ή να γεμίσεις ευχάριστα τις ώρες,, με επιτραπέζια παιχνίδια, σκάκι, τάβλι, ξύλινο ποδοσφαιράκι και ατελείωτο παιχνίδι σε κονσόλες.

S.O.C. Cocktail-Bar

Ελ. Βενιζέλου 78, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9326390

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.