• Ακολουθήστε μας
Εστιάζοντας στη γυναίκα
Στο σπίτι περιμένοντας τη βροχή
Δεινοκράτους 103, Κολωνάκι
Προσωρινός

Εστιάζοντας στη γυναίκα

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα βρέθηκα στην πρεμιέρα της παράστασης "Στο σπίτι περιμένοντας τη βροχή". Πέρα από το εξαιρετικό κείμενο του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα και σκηνοθέτη Jean-Luc Lagarce ξεχώρισα τη φρεσκάδα της θεατρικής ομάδας Les Vagues που σε αρκετές στιγμές μέσα στην διάρκεια της παράστασης εξέπεμψε κύματα ενέργειας αφυπνίζοντας το κοινό τους.

Στη σκηνή συναντήσαμε πέντε γυναίκες με διαφορετικούς αλλά και συνάμα ταυτόσημους ρόλους. Η νύχτα πυροδοτεί μια σειρά από αναμνήσεις και βιώματα. Μια εκ βαθέων εξομολόγηση που εστιάζει σε αυτά που υπέμειναν με αποτέλεσμα τελικά να ζήσουν λιγότερα από αυτά που τους αναλογούσαν.

Μια παράσταση με ουσιαστικό περιεχόμενο μακριά από τις κλασικές μανιέρες γραφής και απόδοσης που επιδιώκουν επιτηδευμένα τη συγκινησιακή φόρτιση. Δείτε το!

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς δωρεάν διπλές προσκλήσεις για 22 και 23 Δεκεμβρίου. Δήλωσε τη συμμετοχή σου στην κλήρωση γράφοντας δίπλα στο όνομα την επιθυμητή ημερομηνία.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

Στο σπίτι περιμένοντας τη βροχή

Παράταση παραστάσεων
Προσωρινός
Δεινοκράτους 103, Κολωνάκι
τηλ. κρατήσεων 6943564344
Τελευταίες παραστάσεις Παρασκευή και Σάββατο 27 - 28 Φεβρουαρίου στις 9μμ.
Διάρκεια: 80’
Είσοδος 10€ και 7€ μειωμένο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.