• Ακολουθήστε μας
Χριστούγεννα στη Λυρική Σκηνή
Μαγικός Αυλός
Ακαδημίας 59 – 61, Αθήνα

Χριστούγεννα στη Λυρική Σκηνή

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων σε πολλά θέατρα ανά τον κόσμο παρουσιάζεται ο Μαγικός αυλός, λόγω της μοναδικής μουσικής του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, σε συνδυασμό με τις βασικές ιδέες και τα ηθικά διδάγματα του κειμένου. Αποτελεί την τελευταία από τις δεκαεπτά όπερες που έγραψε, ενώ λίγο πριν τον θάνατο του κατάφερε να τη διευθύνει στην πρεμιέρα που δόθηκε στην Βιέννη στις 30 Σεπτεμβρίου 1791.
Η αδελφοσύνη, η ελευθερία, η αγάπη, η νίκη του καλού, η αναζήτηση της αρετής, το μεγαλείο της σιωπής και η επικράτηση της αλήθειας είναι οι αξίες που περιγράφει η μεγαλειώδης όσο και διασκεδαστική αυτή όπερα.
Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έργα του Μότσαρτ, το οποίο λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Προσφέρει χαρά στα παιδιά, ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπει στους μεγάλους να απολαύσουν την εξαιρετική μουσική και ένα συμβολικό κείμενο με προεκτάσεις.
Μια ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να απολαύσετε αυτά τα Χριστούγεννα, στα πλαίσια των παραστάσεων που διοργανώνει η Λυρική Σκηνή.
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ
Μουσική διεύθυνση: Ηλ. Βουδούρης – Μ. Λογιάδης
Σκηνοθεσία: Αρ. Μπερνάρ Αναβίωση σκηνοθεσίας: Ίων Κεσούλης
Συμμετέχουν: Ορχήστρα & Χορωδία της ΕΛΣ
Παραστάσεις: 15, 16, 20/12/2012 & 3, 4, 5/1/2013

Μαγικός Αυλός

ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ
Ακαδημίας 59 – 61, Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων
Τηλεφωνικά: 2103662100
Ταμεία Θεάτρου: Δευτ.- Παρ. 9πμ–21μμ
Διαδικτυακά: www.nationalopera.gr
Τιμές εισιτηρίων
€20, €30, €40, €50, €60, €70,€80
Παιδικό, φοιτητικό €15
Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, έκπτωση 15% σε όλα τα εισιτήρια

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.