• Ακολουθήστε μας
AAMONONOKE
Ματούλα Ζαμάνη live
Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος

AAMONONOKE

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σταυρός του Νότου, αστρονομικά είναι ένας από τους 88 επίσημους αστερισμούς στο αστρικό στερέωμα και είναι εμφανής μόνο στο νότιο ημισφαίριο. Αλλά στην Αθήνα είναι πιο κοντινός και εύκολα επισκέψιμος. Εδώ θα έρθει η Ματούλα Ζαμάνη να ξεδιπλώσει την αστρική της αγάπη και να μας φέρει πιο κοντά με τα UFO με σκούφο.
Η Ματούλα Ζαμάνη έχει φωνάρα κι ένα δικό της ιδιαίτερο και καθόλου επιτηδευμένο στυλ. Η μουσική της για μένα είναι αληθινή. Θα μπορούσε να είναι σοπράνο της λυρικής, τραγουδάει όμως σε πιο "λαϊκά" μέρη και ευτυχώς γιατί θα ήταν λίγοι εκείνοι που θα μπορούσαν να απολαύσουν τη φωνή της.
Αγόρασα το CD της με το όνομα Varligali που σημαίνει "πέρα, δώθε" στα Βλάχικα.
Και πραγματικά κάνει ένα "πέρα, δώθε" μεταξύ των άστρων, με τραγούδια όπως "Aamononoke (Αστρική αγάπη)" και το "UFO με σκούφο" και των ελληνικών νησιών, όπως η Φολέγανδρος και η Δονούσα.
Πιστεύω ότι στο club του Σταυρού του Νότου η Ματούλα Ζαμάνη και οι συνεργάτες της, θα μας απογειώσουν από τη γήινη καθημερινότητα.

Ματούλα Ζαμάνη live

Σταυρός Του Νότου Club
Θαρύπου 35, Ν. Κόσμος
Τηλ. 2109226975
Κάθε Τετάρτη στις 22.00
Είσοδος: 10€ με μπύρα/κρασί
ποτό + 2€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.