• Ακολουθήστε μας
Ένα μύθο θα σας πω
Μύθοι σε εικόνες: Κενταυρομαχία
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα
Μουσείο Ακρόπολης

Ένα μύθο θα σας πω

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ρόλος των σύγχρονων μουσείων δεν είναι μόνο η απλή παρουσίαση των εκθεμάτων μαζί με τις ανάλογες πληροφορίες που τα συνοδεύουν, αλλά αποτελούν και μια σημαντική συνεισφορά στην εκπαίδευση των νέων γενεών. Ειδικά οι ομαδικές δραστηριότητες στο βραβευμένο Μουσείο της Ακρόπολης διακρίνονταν πάντα από μία ποιότητα, ενώ η φροντίδα της κάθε λεπτομέρειας τις χαρακτηρίζει.
Αυτή την Κυριακή γνωρίστε τον μύθο της Κενταυρομαχίας, μέσα από τις αναπαραστάσεις στα μοναδικά εκθέματα της αρχαίας τέχνης. Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν, με την βοήθεια των Αρχαιολόγων του Μουσείου, θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.
Κυριακή βόλτα στο μουσείο λοιπόν, για να μπορούν τα πιτσιρίκια μεθαύριο να διακρίνουν τις χαζομάρες του Χόλυγουντ από τους πραγματικούς μύθους.

Μύθοι σε εικόνες: Κενταυρομαχία

Μουσείο Ακρόπολης
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα
Τηλ.: 2109000900
Κυριακή 27 Απριλίου, ώρα: 11 π.μ.
Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά 8-12 ετών
Για τη συμμετοχή απαιτείται προμήθεια ειδικού εισιτηρίου, 2 ευρώ για κάθε παιδί
Αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήρι: 20 παιδιά
Διάρκεια: 40 λεπτά
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.